FELHÍVÁS!

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!


Ebben az évben is megrendezzük Nyári táborunkat. Az idén új környezetben, új játékokkal, kirándulásokkal, meglepetésekkel várjuk azok jelentkezését, akik már voltak velünk a tavalyi táborban, és jól érezték magukat közöttünk. De várjuk azok jelentkezését is, akiknek felkelti érdeklődését ez a felhívás, és a helyszin. Várjuk azokat, akik egyedül nevelik gyermeküket egy szép nyaralásra, vagy szülőket gyermekekkel, nagymamákat unokákkal, mindenkit, aki szeretne velünk tölteni egy szép hetet.

JÖJJETEK ÉS LÁSSÁTOK!

Az idei helyszin KISTÁRKÁNY amely a Tiszának egyik legszebb részén van Bodrogközben a hátárhoz közel. Alkalmas helyen a kirándulásokra, túrázásra, fürdőzésre. Találkozót szervezünk egy vándormeseíróval - Böde Péterrel, és egy történésszel. De készülünk kézművességgel, agyagolással, nemezeléssel, gyönygyfűzéssel, fafaragással, csónakázással, tábortűzzel, és egyéb meglepetésekkel.
Az időpont: 2014. július 7.-13.
Részvételi díj: 50 euró személyenként teljes ellátással, buszköltséggel
Táborkezdés: autóbusz indul Dunaszerdahelyről a FEMIT irodája elől reggel 5 órakor
Táborzárás: vasárnap reggeli után indulunk haza
Érkezés: körül belül este 11,00

Bővebb információkat folyamatosan közlünk az érdeklődőkkel.
Jelentkezni lehet Győri Gitánál a +421 915 727 613, vagy a 031 550 1211 telefonszámon, illetve irodánkban: Dunajská Streda, Ruzovy háj 937/47 alatt.