Felhívás

A FEMIT Polgári Társulás évek óta foglalkozik a fiatalok nevelésével. Több mint 400 előadást, rendezvényt szerveztünk iskolák, faluközösségek részére , hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét a mai kor problémáira és főleg ezeknek az elkerülésére, megelőzésére. Legutolsó jelentős rendezvényünk a Kontrasztkiállítás fél évig volt megtekinthető Dunaszerdahelyen, majd Rimaszombatban 5 hónapig ahol számos fiatal kapott lehetőséget , hogy szakemberek segítségével megoldást találjon problémáira.

Örömmel tapasztaltuk, hogy sokan elhozták barátaikat ismerőseiket.
Keressük azokat a családokat, akiknek szenvedélybeteg ill. drogfüggő van a családjában és szeretnének változtatni a megromlott családi helyzeten .
Forduljanak hozzánk bizalommal, mert célunk a segítségnyújtás . Beszélgetéseket ,találkozókat szervezünk szakemberek segítségével valamint olyan érintettekkel akik tapasztalattal rendelkeznek , hogy megmutassák a kivezető utat. Ahhoz, hogy valami eredményt elérjen az érintett család , szükséges megismerni és megérteni szerette betegségét, problémáját. Félre kell tenni büszkeségét vagy szégyenérzetét amikor a család jövőjéről van szó, hiszen nálunk hasonló problémákkal küszködő emberekkel találkozhat.
Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy mindezt anyanyelvén fogja megkapni.
Kérjük, terjessze ezt a felhívást ismerősei körében is, hogy minél több emberen tudjunk segíteni.
Kapcsolatba léphet velünk telefonon és email-ban is
Telefonszámunk: 031 550 1211, 0915 727 613, 0915 894 051, gyorigita@mail.com