Hozzászólások a kiállításról

"Köszönjük szépen, hogy részt vehettünk ezen a kiállításon. A videókból, és a képekből sok tanulságot vontunk le magunknak, ami a közeljövőben biztosan hasznunkra fog válni."

"Köszönöm a kiállítást, az Úr áldja az értelmi szerzőit. Nagy hatással volt rám."

"Megrázó volt a kiállítás, remélem segítségével megóvjuk gyermekeinket a látott veszélyektől."

"Köszönjük, lesz miről beszélni, és elgondolkodni!"

"Mennyire jó volna, ha minden középiskola diákjai kötelezően látnák ezt az anyagot."

"Nagyon köszönjük a kiállítást, egyrészt nagyon szomorú a valóság, másrészt végre rámutat, görbetükröt tart, de megoldást is kínál. Nagyon hatásos, Isten áldását kérem a kiállítás kidolgozóira, de a látogatóira is, hogy minél többen értsék meg, hogy egyedül Istennel van értelme az életnek."

"Tanulságos, figyelemreméltó, köszönjük"

"Gyermekfejjel észre sem vesszük, a valóság milyen szörnyűségeket rejt magában. A videók képkockái szinte a csontunkig hatolnak, s végül könnyekre késztetnek. Bízzunk benne, az életben ily szörnyűségekkel nem kell majd találkoznunk"

"Örülök, hogy diákjaink eljuthattak egy ilyen kiállításra, és remélem legalább páran elgondolkodnak azon, hogy milyen fontossággal bír, ha már most kiállnak magukért, nem követik a rossz példát és nem hagyják ha megütik őket. Köszönjük "

"Engem nagyon érdekelt amit bent láttam. Egyszerűen elképesztő, az ember épp ésszel bele sem gondol valójában, hogy mik ezek a dolgok. Az ilyen dolgok látványakor tudja igazán átgondolni az életét, céljait és mindent. Ezért kell törekedni a jobb és szebb életre, hogy jövőnk ne váljon ilyenné."

" A kiállítás nagyon érdekes volt, sok elrettentő viszont értékes információt tudtunk meg."

"Köszönjük szépen, hogy lehetőséget kaptunk megtekinteni ezt a megrázó és elgondolkodtató kiállítást. Sok mindent még át kell gondolnunk az életben és sok embernek az értékrendjét kell megváltoztatnia. Ebben segít ez a kiállítás is. Köszönet "

"Sorscsapás, fájdalom, szívfájdalom, élet, fény.....gondolatok tömkelegét ébreszti bennem "

"Köszönjük, hogy megtekinthettük ezt a kiállítást. Mindenki számára elgondolkodtató, hogy lehet mást (valakit) is választani. Isten áldja meg mindenkit, aki szívügyének tartja, hogy figyelmeztesse az emberiséget a világ bajaira."

"Örülök, hogy lehetőséget kaptunk, hogy megtekinthessük ezt az érdekes kiállítást, sok gondolat merült fel mindenkiben. Köszönjük szépen."

"Az egész kiállítás nagyon tanulságos volt, reméljük, a jó Isten általa a keskeny útra vezérli azokat, akik megragadják annak üzenetét "

"Megdöbbentő, de tanulságos! A fiataloknak megmutatja, hogy melyik utat kell választaniuk. Köszönjük a lehetőséget "

"Nagyon jól megszerkesztett kiállítás, elrendezés, szervezés, bár nem hiszem, hogy bárki egy videó láttán megváltoztatná gondolkozásmódját. Azért remélem, elgondolkodnak rajta, és egy-egy dolog megmarad bennük, és Isten valóban szeret Minket"

"Tetszett a kiállítás és ajánlani fogom mindenkinek ezzel a jelszóval: Más kárán tanul az okos. Tanuljunk hát a levetített példákból és vonjuk le a következtetést és ne hagyjuk, hogy környezetünkben megtörténjenek hasonló esetek és segítsünk egymáson."

"Köszönjük mindazoknak, akik nem csupán megálmodták, hanem el is készítették ezt a kiállítást. Ha az ember kész és akar tanulni, mindenből tanulni tud. Nekünk is van két fiunk, ezért imádkozunk azért, hogy jó példával tudjunk előttük járni. Egy ember nem tud egy egész társadalmat, várost, falut megmenteni, de a rábízottakat meg kell próbálnia az Úr erejével. Köszönjük az élményt."

"Tetszett a kiállítás, sokkolóbb és megdöbbentőbb már ne legyen. Élményekkel távozik a Kamocsaiak 5 fős csoportja. Isten áldását kívánjuk erre a szolgálatra."

"Ha csak egy embert érintett meg, már megérte. De sokaknak fognak eszébe jutni az itt látottak. Köszönjük."

"Nem volt túl sokkoló. Túl sok újat nem hallottam, láttam. Aki kicsit tájékozott, ezt azért tudja. Max azt nem, hogy a válás a megoldás, de az meg mindenki privát dolga."

"Nagyon tetszett a kiállítás, örülök hogy ilyen témával foglalkoznak. Sok érdekes dolgot láttam. Köszönöm."

"Óriási élmény volt számomra. Megrázó és egyben gyönyörű. Köszönöm."

"Egyszerre volt sokkoló és felemelő az egész, de örülök, hogy megtapasztalhattam ezt. Az Úr áldása, legyen mindazokon, akik létrehozták mindezt! Köszönet érte."

"Csodálatosak voltak az Igék és hogy valóban az Úrban van a megoldás. Nem lehetne inkább a pszichológus helyett egy megtért lelkésszel beszélni vagy egy lelki munkással?"

"Óriási élmény és áldás, hogy vannak ilyen kiállítások is a világon. A mai világban igenis szükség van, hogy lássuk kontrasztban mindazt, amit esetleg a hétköznapokban nem is veszünk észre. Mindenképp imádkozom majd a kiállításért, hogy minél több emberhez eljusson még."

"Megdöbbentő.... engem főleg az utolsó szoba siratott meg, az a vonatos videó... Sok mindenen elgondolkoztam, köszönöm."

"Nagyon szépen köszönjük a látottakat, nagyon tanulságos volt és ezen látottak alapján mindent átgondolunk többször, mielőtt cselekednénk."

"Elhiszem, hogy ez egy vallásos kiállítás volt, de nem tetszett, hogy úgy állítanak be mindent, mintha az Istenbe vetett hit lenne mindenre a megoldás. Ateista létemre is teljes és boldog életet élek."

"Sajnos, a mai világban az igazi értékek nincsenek az őket megillető helyükön. Ez a kiállítás megpróbál tenni valamit azért, hogy a helyükre kerüljenek. Hála és köszönet érte."

"Megdöbbentő, felkavaró, megrendítő...jót beszélgettünk a végén, köszönöm az élményt. Továbbadom, másoknak is látni kell."

"Ez a kiállítás nagyon megfogott, 52 évesen is, minden végzős alapiskolásnak kellene látnia - szembesülnie ezekkel a dolgokkal. Köszönöm."

"Utolsó szoba, utolsó filmje - számomra legmegrázóbb. Mint anya, és önző ember a gyermekem életét menteném - ezt mondom úgy, hogy nem vagyok a szituációban. Köszönöm a megrázó élményt. Ha csak egy gyerek is felfigyelt a mondanivalójára, már megérte."

"Tisztelt Felvidék-i magyarok! Őszintén és szívből gratulálok a kiállítás megszervezéséhez! Hét éve járom az itteni falvakat, városokat és kábítószer-ellenes filmvetítéseket és előadásokat tartok. Szeretném, hogy a sok egykori beszélgető partnerem, diákok, tanárok és szülők megnézzék ezt a kiállítást is. Hiszem, hogy az ifjúságunk a felnőttek segítségével úrrá tud lenni ezeken a problémákon és erős, életvidám és tettre kész nemzedékünk új, szebb és boldogabb jövőt fog építeni.
Gáspár Károly, a Kendermagtalanító Drogellenes Egyesület elnöke."

"Ajándék Istentől ez a Kontrasztkiállítás. Hálás vagyok Istennek mindazért és mindazokért, akik szerveznek, dolgoznak, akik eljönnek. Isten áldja meg őket!"
Százvai László, a Kontrasztkiállítás ötletgazdája