A FEMIT (Felvidéki Magyar Ifjúságért Társulás) egy önkéntes és politikamentes szervezet, mely nyitott a felvidéki magyar fiatalok számára származási, faji, vagy vallási megkülönböztetés nélkül.

Információk a 2023. július 10-16. közt megrendezendő karvai táborral kapcsolatban


Néhány fontos információ a jövö héten kezdődő nyári táborral kapcsolatban. A tábor helyszíne: Karva - Kravany nad Dunajom. Az információs anyag végén .doc (Word) formátumban letölthető a jelentkezési lap, valamint a gyermek egészségügyi állapotáról szóló nyilatkozat.

Nyári tábor Karván - 2023. július 10-16.


Minden tudnivaló a 2023. július 10-16. közt szervezendő karvai nyári táborról. Az információk alább olvashatók, illetve a tudnivalók letölthetők a cikk végén lévő pdf-fájlból.

Egyszülős fesztiválra hív a FEMIT

Legszebb dolog a világon gyermeket nevelni, de a gyermeknevelés az egyik legnagyobb feladat is egyben a szülők részéröl, különösen akkor, ha az egyik szülő ebben nem is vesz részt. Minden szülő, aki elveszítette párját, vagy csak úgy hozta a sorsa, sokkal nagyobb kihívás elé van állítva.

Felhívás - Nyári tábor Karván - fiúk - 2023

Nyári tábort szervezünk 2023. augusztus 14. és augusztus 20. között Karván (Kravany nad Dunajom), amelyre szeretettel meghívunk minden kamasz fiút 14-20 éves korig.

Felhívás - Nyári tábor Karván - lányok - 2023

Nyári tábort szervezünk 2023. július 10. és július 16. között Karván (Kravany nad Dunajom), amelyre szeretettel meghívunk minden tini lányt 14-18 éves korig.

Tartalom átvétel