2018-as évi programjaink

Tisztelettel ajánlom figyelmükbe társulásunk 2018-as évi programjait:
Április 5-én Budapestre a Turay Ida színházba látogatunk a Zsuzsi kisasszony című Kálmán Imre operettre. A rendezvény részvételi díja 25 €.
Jelentkezni, bármelyik tagunknál, vagy pedig a 0915 727 613-as tel. számon lehet.
Májusi hónapban Kalandpark látogatását tervezzük. Még nem tudjuk a pontos időpontot és a helyszínt. Jelenleg egyeztetés alatt/ Részvételi díj itt 25 €, ami magába foglalja a buszköltséget és a belépőt de lehet hogy még egy ebédet is.
Május 22. Konferenciát szervezünk Komáromban pedagógusok , szülők és társadalmi szervezetek képviselői valamint más felnőtt érdeklődők részére.
2018. június 30-án egy nagyszabású családi napot szervezünk Nádszegen az erdészházban. Több szervezet bevonásával készülnek a programok, Várunk résztvevőket a Kárpát-medence több országából. Érdekes előadásokat, vetélkedőket, sportjátékokat, kézműves foglalkozásokat szervezünk minden korosztály részére. Tehát várjuk családok és egyének jelentkezését is, picitől- nagyig. Egész napos étkezést biztosítunk.
Nyári táborunkat idén augusztus 13-19 között szervezzük meg Mogyoróhegyen a Pilisben Magyarországon. A tábori programok között szerepel előadás, foglakozás sportjáték, kirándulás , fürdés sétahajó, cserkésznap, íjászat, Este tábortűz ,Kirándulás a tejúton és még sok érdekes program. Várjuk nemcsak a gyermekeket, diákokat, de a fiatal vezetőket is.
Ősszel szintén szervezünk színházlátogatásokat, ahová szintén várunk jelentkezőket.
Egész évben folynak majd a foglalkozások és az előadások az iskolákban szakembereink, pszichológusaink részvételével. Szeretnénk legalább 80 előadást megvalósítani Felvidéken kelettől nyugatig a magyar régió iskoláiban.

Ha megtetszett programunk és szeretne részt venni , szeretettel várjuk mielőbbi jelentkezését.
Szívesen fogadunk pénzügyi és egyéb támogatásokat a rendezvények megszervezéséhez.
Bízom benne, hogy programjaink elnyerték tetszésüket, és hamarosan találkozunk!

Győri Gitta elnök