FELHÍVÁS ! ! ! !

Kedves érdeklődők!

Szeretettel meghívunk benneteket NYÁRI TÁBORUNKBA, amely 2013 július 22 – 28 között kerül megrendezésre az albári Relax parkban.

A programok tervezése során helyet kap a közösségépítés, a kommunikáció-fejlesztés, a logikai fejlesztés, a test és a szellem edzése, mivel ezek a kompetenciák hozzájárulnak az élet minden területén való helytálláshoz és a munka világában való érvényesüléshez. Arra törekszünk, hogy a résztvevők az adottságaikhoz és személyiségükhöz leginkább illő módon, képességeiket maximálisan kihasználva találják meg a módját, hogyan tudnak hozzájárulni a közösség munkájához, a csapat eredményességéhez és érhetnek el egyéni sikereket.

A tábor a különböző korosztály igényeihez és szükségleteihez igazodik. Sok a mozgás és a sport; kreativitást igénylő; interaktív élményekben gazdag; szórakoztató és mindemellett még hasznos is. A foglalkozásra összeállított feladatok számos csoportban bizonyították már hosszú távú hatásukat, segítették hozzá a fiatalokat a magabiztos, céltudatos, eredményes énjük kibontakoztatásához.

Szállás: 4-6 fős faházakban.
Étkezés: napi 5x-i tartalmas étkezést biztosítunk + kemencés ételek, szalonnasütés. Első nap /hétfő/ vacsorával kezdődik, és utolsó nap vasárnap reggelivel zárul.

Programízelítő: csapatépítő versenyek, kommunikáció fejlesztő feladatok, lovaglás, kirándulások, termálfürdő, kézműves foglalkozások, kishalfogó verseny, tábortűz, akadályversenyek, előadások. éjszakai őrség és még számos érdekes program.

Részvételi díj: 30 €/ fő

Jelentkezési határidő: 2013.július 15

További információ Győri Gitánál a 0915 727 613 vagy a 031 5501211 telefonszámon, illetve irodánkban Dunaszerdahelyen a Ružový háj 937/47 alatt.