FEMIT-tábor - 2021, Jakubovany


Az idei, 2021-es FEMIT-tábor Jakubovanyn, 2021. július 12-18. közt valósul meg. A bejegyzést megnyitva megtudhatnak minden minden tudnivalót. A leírás alatt letölthető pdf-fájlként az egyéni tábori felszerelési jegyzék, illetve a tábor programja is. Figyelem!!! A dokumentumok közt elérhető az autóbusszal / vonattal utazók jegyzéke.

TÁBOR PROVIDA

Időpont: 2021 július 12-18
Helyszín: Jakubovany

Egyéni tábori felszerelési jegyzék

Ruházat:
Vékony rövidujjú pólók és rövidnadrágok, hosszúnadrág, több váltás alsónemű/fehérnemű valamint kellő mennyiségű zokni (lehetőleg nem műszálas, amelyikben megizzad és megfő a lábfej),, papucs, napellenzős sapka (fehér vagy világos színű), éjszakai öltözet (lehet melegítő is), meleg pulóver, viharkabát (dzseki), esőköpeny, zsebkendő (lehet papír is), erős vízhatlan cipő - lehetőleg bakancs (ez nem azonos a gumicsizmával), 1-2 sportolásra alkalmas cipő, hogy váltható legyen. Új cipőt nem ajánlatos hozni, mert feltöri a gyermek lábát.
A koronavírusra való tekintettel szükséges még hozni 2 db szájmaszkot, kéz fertőtlenítőt egész hétre.

Egyéb szükséges dolgok:
Egészségügyi kártya, és ha van személyi igazolvány.
Tisztálkodószerek: (szappan, fogkefe, fogkrém, fésű, törülköző, valamint ivópohár, napozókrém, szúnyogriasztó, toalettpapír, elemlámpa (+ pótelem), írószer és jegyzetfüzet. Kulacs, vagy jól zárható, esetleg szigetelt műanyag flakon teának ill. víznek a kirándulásokra. Tű, cérna, biztostű, kis méretű hátizsák. Hozható még, de nem kötelező imakönyv vagy zsoltároskönyv.
Nagyon fontos, ha a gyermek folyékony szappant tusfürdőt hoz, kérem a kisebb kiszerelést válasszák, a bőröndben ezek nagy helyet foglalnak, és úgysem fogy el a tábor végére. Helyette inkább kedvenc társasjátékot, könyvet hozzanak.
Ha gyógyszert szed a gyermek, kérem ne felejtsék otthon.

Felesleges ékszerekért, nem vállalunk felelősséget!

A szülőknek lehetőséget biztosítunk, hogy gyermekével este 18:00 óra után beszélgetést folytassanak a következő tel szám felhívásával 0915 727 613, amennyiben lesz térerő.

Kérem a tisztelt Szülőket, hogy rágót, chipseket és felesleges édességet, valamint élelmet csak annyit pakoljanak ami a táborba érkezésig elfogy.

A tábor lakói az első napon ebédet már kapnak, a hazaérkezésig el lesznek látva a szükséges élelmiszerrel /gyümölcs és édesség is lesz a táborban/

A szülők a táborba együtt pakoljanak a gyermekekkel, így tudja majd a gyermek, hogy mi is van a táskájában. Ajánlatos egy kisebb hátizsákot betenni a tábori felszerelés közé, kiránduláskor, ez nagyon hasznos. Kérem a kedves szülőket eldobható műanyag táskába semmit ne rakjanak.
Mivel lesznek olyan gyermekek, fiatalok, akik vonattal jönnek a táborba, kérem a kedves szülőket, felesleges dolgokat ne pakoljanak a gyerekeknek. A fenti jegyzékbe minden benne szerepel amire a tábor ideje alatt szükségük van, a nagy bőröndök sok helyet foglalnak és a gyermek sem bírja elvinni.

A tábordíj összege 100.- €
Ha a táborba több gyermek jön egy családból kedvezményt biztosítunk.

A tábordíj felét előlegként a köv. számlaszámra kérem utalni 2021 május 20-ig, A tábordíj második részletét legkésőbb június 30-ig kell elrendezni.
IBAN: SK03 0200 0000 0021 3784 8853

Banki utalásnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a gyermek nevét, hogy a befizetett ősszeget be tudjuk azonosítani.

Mivel idén több nyertes pályázatunk is van, ezért ezt a forrást a gyerekek táborozásánál is fel fogjuk használni. Hálás szívvel megköszönjük, ha a szülők lehetőségük szerint megtámogatják a tábort zöldséggel gyümölccsel / csak ami a kertben megtermett, ne vásároljanak!
Megértésüket köszönöm!

Mindenkit szeretettel várunk a táborba, jó táborozást kívánok!
Győri Margit elnök

CsatolmányMéret
2021-05-12-FEMIT-tabor_2021_tabori-felszerelesi-jegyzek.pdf103.21 KB
2021-05-12-FEMIT-tabor-2021-munkalap1.jpg318.43 KB
2021-06-08-Tabor-Jakubovany_busz.xlsx16.18 KB
2021-06-08-Tabor-Jakubovany_vonat.xlsx16.11 KB