Fontos információk az idei táborozáshoz - Jakubovany, 2021

Kedves Szülők , kedves Táborozók!
Néhány fontos információt szeretnék megosztani Önökkel a táborral kapcsolatban. Az idei tábort kissé eltérő feltételekkel tudjuk csak megszervezni, meg kell felelnünk a Szlovák Egészségügyi Minisztérium elvárásainak. A mellékletben megtalálható a pontos leírása a táborba való részvétel feltételeinek, továbbá a "szülői nyilatkozat" is letölthető!

Egyik fontos feltétel amit ki szeretnék emelni, hogy a 10 éven felüli résztvevőknek kötelező 72 óránál nem régebbi PCR tesztet elvégeztetni. A teszt regisztrációját megoldjuk, Önök sms-t fognak kapni a telefonjaikra az időpont és a helyszín megjelölésével. A teszt a táborozók részére teljesen ingyenes. Az eredményt viszont kinyomtatva kell elhozni a gyermeknek a táborba. Ezt a busz és a vonat indulásakor le kell adniuk. Lesznek olyan táborozók, akik ezt nem tudják kinyomtatni, nekem küldjék el e-mail-ban (gyorigita©gmail.com) címre. Ha ezt indulásig nem kapom meg akkor a gyermek nem vehet rész a táborozáson, és sajnos a tábordíjat nem tudjuk visszaadni. Illetve egy másik lehetőség is van még, hogy a szülő elhozza később a gyermeket a táborba.
További fontos igazolás szükséges a gyermek kezelőorvosától, amit a mellékletben csatolva szintén megtalálnak.
A következő igazolás, amit hozni kell a gyermek fertőzésmentességéről szól.
A hagyományos szülői nyilatkozatot, amit minden évben kérünk és elsősorban az adatok védelméről szól, ezt a busznál, illetve a vonatnál a szülő vagy a törvényes képviselő kitöltheti, illetve előre letöltheti a FEMIT honlapról.www.femit.eu. Az egészségbiztosító kártyát elég fénymásolatban is elhozni.
Az indulásokról:
A busz Dunaszerdahelyről a Szent István térről indul reggel 6 órakor . Legkésőbb 5:45-re minden résztvevőnek meg kell jelennie. A busz Vásárúton (Trhová Hradská) vesz fel táborozókat kb.6:15 kor illetve Nádszegen a 121-es házszám elöl indul kb: 6:30 kor (az oreg temető utcájából)
A vonat indulása Liptovský Mikuláš-ra 8:13 kor a Hlavná stanica-ról a gyülekezés 7:30 tól van és legkésőbb a vonat indulása előtt 20 perccel ott kell lenni. Az ingyenes utazásról szóló vonat igazolványt mindenki hozza magával. (biztosan ne felejtsétek otthon!!!!!!!)
Visszaút:
Vonat vasárnap 18-án 17:47-kor érkezik a Hlavná stanica-ra. Kérem a szülőket pontosan érkezzenek a gyermekekért.
A busz érkezése Dunaszerdehelyre 17:00 és 18:00 között
Ismét felhívom a szülők figyelmét, hogy felesleges élemiszert, édességet ne hozzon a gyermek magával, megérkezéskor már mindenki kap ebédet.
Ezúton kérem a kedves szülőket, hogy akinek van felesleges gyümölcs, zöldség, lekvár, méz otthon és szívesen megosztaná a táborozókkal hálás szívvel megköszönjük.
Szükségünk van a táborban 150 kg krumplira, 20 kg hagymára ,20 kg uborkára , paprikára paradicsomra, valamint gyümölcsöket is szívesen fogadunk.
A táborban nagyon jól felszerelt konyha van, ezért gyakran sütünk majd a gyermekeknek finom édességeket is.
Aki még nem fizette be a tábordíj teljes összegét, az induláskor is rendezheti, illetve egyéni megegyezés alapján fizet.
Akinek még valami egyéb kérdése van szívesen adunk tájékoztatást telefonon.
Farkas Gabriella 0903 758 905
Győri Margit 0915 727 613
Minden kedves táborozónak kellemes felkészülést és jó táborozást kívánok

Győri Margit a társulás elnöke

CsatolmányMéret
Potvrdenie-lekara.pdf124.67 KB
Prehlasenie-o-bezinfekcnosti-dietata_2021-tabor.docx22.19 KB
17_06_2021_Usmernenie_zotavovacie_podujatia.pdf173.08 KB
2021-07-07-FEMIT-szuloi-nyilatkozat.doc41.5 KB