Ilyen volt a 2022-es hatfai nyári tábor - Kiértékelés


Idei táborunkat előzetes terveink alapján sikerült megvalósítani. A tábor résztvevőit busszal és vonattal szállítottuk a helyszínre. A busz utasainak útközben megmutattunk egy nagyon szép vízesést ami Görgőn / Hrhovský vodopád/ található.

Megérkezés után elszállásoltuk a gyermekeket korosztály és nemek szerint.
Első nap ismerkedős játékokkal szórakoztunk.
Kedden egész nap a táborhelyen tartózkodtunk, különféle előadások és foglalkozások voltak.
Szerdán hajókirándulást szerveztünk a Bodrogon és meglátogattuk Borsiban Rákóczi szülőházát. Ez egy interaktív kastély - gyermek és felnőtt egyaránt jól érezte magát .
Csütörtökön a nagyoknak komoly tréningeket tartottunk, a kicsik pedig meglátogatták a Kövesdi Várromot, majd délután egy kötetlen beszélgetés következett számukra.
Pénteken délelőtt foglalkozások, délután Ki mit tud vetélkedő zajlott.
Szombaton a sporté volt a szerep, minden korosztály számháborúzott és métázott, ezután következett a tábori kiértékelés és tábortűz.
Hideghéty Ákosnak valamint Sebestyén Sára, Gáspár Horváth Sofia Zina, Márkus Boglárka, Méri Dominik, Varga András, Pongrácz Tamás Achilles-nek köszönhetően megjelent a tábori újság, ami tájékoztatás nyújtása mellett, szórakoztató fejtöréseket is tartalmazott.
Vasárnap korán keltünk, mert hosszú nap várt ránk - a hazautazás. Szerencsére komolyabb baleset ill. betegség nélkül zártuk a tábort. Ami gyermeket felnőttet próbára tett, az a hőség volt, ezt próbáltuk kompenzálni, folyamatosan itattuk a gyermeket és a programokat is árnyékban ill. zárt területen hűvösebb helyen valósítottuk meg.
A táborba sok a visszatérő táborozó, aminek nagyon örülünk, valamint örülünk annak, hogy barátságok alakultak az évek folyamán, és mindig jönnek újabb és újabb táborozók. Minden évben kicsit magasabb a jelentkezők létszáma, mi pedig igyekszünk megfelelő pénzügyi forrásokat szerezni, hogy a tábordíj megfizethető legyen a családoknak.
Társulásunk célja, hogy segítsük a fiatalokat abban, hogy egészséges felnőtté váljanak.
Győri Margit, elnök