Kirándulás Kárpátaljára 2019 júliusban


Kirándulást szervezünk Kárpátaljára, egy gyönyörű, hegyvidéki, természeti környezetbe. Indulás Dunaszerdahelyről 2019. július 2-án, reggel 7:00 órakor a Szent István téri parkolóból.

Időpont: 2019. július 2-6.
Helyszín: Vadvölgy panzió
Program: Dunaszerdahelyről indulás reggel 7:00 órakor a Szent István téri parkolóból
Útközben meglátogatjuk a Kékkő várát /Modrý kameň/ és a Baradla barlangot - érkezés a panzióba az esti órákban.
Szerdán gyalogtúrát szervezünk: egy gyönyörű fatemplomot nézünk meg, délután pedig az Uzsoki hágóhoz szervezünk utat.
Csütörtökön kirándulás keretében meglátogatjuk az Ungi várat, a botanikus kertet és Ungváron városlátogatást is tervezünk szabadprogrammal.
Pénteken meglátogatnak bennünket a kárpátaljai családok, így a gyermekekkel játékos foglalkozást szervezünk, a felnőtteknek előadást illetve szabad programot biztosítunk a panzió adta lehetőségekkel.
Kérés szerint (megfelelő létszám esetén) kirándulást szervezünk Beregszászra és megtekintjük a Munkácsi várat. /ezt külön kell fizetni/
Szombaton hazaindulás Magyarországon keresztül, ahol Egerben töltünk el pár órát.
Hazaérkezés az esti órákban.
Részvételi díj 120,- €, ami magában foglalja az utazást, a programokat, valamint a panzióban lévő teljes ellátást. A belépődíjakat valamint a biztosítást mindenki külön fizeti.
Az indulás napján javaslom mindenki hozzon magával ételt, mert csak vacsorát kapunk. Útközben több helyen tartunk pihenőt majd, esetleg ott is lesz lehetőség valamit vásárolni.
Az érvényes útlevelét mindenki hozza magával!
Győri Margit elnök