Konferencia Komáromban

Ép testben ép lélek címmel tart konferenciát a FEMIT Társulás 2018. május 22-én a Komáromi múzeum dísztermében. A konferencia a testi-lelki egészség megőrzésének fontosságára, valamint a fiatalok testi-lelki funkcióinak kapcsolatára szeretné felhívni a figyelmet.

Csütörtöki József, a Komáromi Múzeum igazgatójának köszöntője után Fülöp Attila, az Egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár tart előadást. A délelőtt folyamán még Újpál Emőke, tanácsadó szakpszichológus, Bándi Katalin, szaktanácsadó, valamint Kissné Csizmadia Katalin, az MFM munkatársa tartanak előadásokat, foglalkozásokat. Rövid szünet után Fazekas László püspök beszél a központi témáról a hit megközelítéséből, majd Dr. Süll Tamás párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember, lelkész felszólalását hallhatják a résztvevők. Dél után Nagy Annamária és Újpál Emőke szakpszichológusok, valamint Süll Tamás tanácsadó workshopjain vehetnek részt az érdeklődők.
A konferencia regisztrációhoz kötött, legkésőbb május 10-ig kell az érdeklődőknek részvételüket jelezni a FEMIT bármelyik elérhetőségén: telefon: 031/ 550 12 11, 0915 727 613, e-mail: gyorigita@gmail.com. A workshop-on való részvételt, külön kérik megjelölni!

CsatolmányMéret
FEMIT-konferencia-2018-05-22.pdf97.45 KB
FEMIT-konferencia-2018-05-22.jpg220.8 KB