Lélekszeletek – meghívó konferenciára


A FEMIT társulás szeretettel és tisztelettel hívja meg az érdeklődőket 2022. május 26-ára, a Lélekszeletek című konferenciára, Dunaszerdahelyre. A programról, a témákról és az előadókról alább olvashatnak.

Meghívó a Lélekszeletek című konferenciára, melyet Dunaszerdahelyen, 2022. május 26-án 9 órai kezdettel szervezünk oktatási intézmények vezetőinek és tanárainak, társadalmi szervezetek vezetőinek és tagjainak, valamint minden érdeklődő szülőnek.
Előadók: dr. Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató, Zupkó Mária gyógypedagógus, Böde Péter Vándor Meseíró, Tóth Kristóf programozó, valamint a FEMIT külső munkatársai - Nagy Annamária pszichológus és Harangozó Ferenc szociálpedagógus.
Témák: Serdülőkori viselkedési zavarok, Miért késik a beszédfejlődés, Ispiláng ösztöndíjprogram bemutatása, Düh és harag kezelése, Az internet hatásai a programozó szemével, Lélekszeletek - élek szeretek.
A konferencia témája több kérdést is felvet és módot biztosít az egyéni problémák megvitatására is.
Vendégeink: dr. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere, dr. Kecskés Péter, a Miniszterelnökség Civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárság főosztályvezetője, Márton Zsuzsanna, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke
Helyszín: Dunaszerdahely, Hotel Legend konferenciaterme, Gabčíkovská cesta 5676/50
A részvétel ingyenes, a részvételi szándékot, kérjük jelezzék a gyorigita@gmail.com e-mail címre május 6-ig.
Szeretettel várjuk Önöket!
Ebédről és frissítőkről a szervezők gondoskodnak.